Casa Dragonului – revine Urzeala Tronurilor pe dragoni mari?

Nu știu să răspund la întrebarea cine a fost primul: oul sau găina? dar știu că înainte de Urzeala Tronurilor a fost Casa Dragonului. Game of Thrones, după cum este serialul denumit la origini, a fost preferatul meu. M-a durut finalul căci, la fel precum un moment plăcut și de maximă intensitate, nu aș fi dorit să se termine niciodată.

Casa Dragonului este o mare bucurie pentru mine. Și ce început mai bun de blog ar putea fi, pentru mine cel puțin, decât să scriu despre un serial drag mie? Mă rog, spun drag mie gândindu-mă mai mult la Urzeala Tronurilor, însă Casa Dragonului pare ce trebuie.

Casa Dragonului – ce a fost cu 178 de ani înainte de Urzeala Tronurilor?

Sigur, multă lume a fost dezamăgită de finalul serialului Urzeala Tronurilor. Eu nu am avut o problemă cu el. Cu toate acestea, în sufletul multora dintre noi sigur s-a născut dorința de a afla ce a fost înainte.

Mă rog, putem oricând să citim cărțile lui George R.R. Martin atunci când ne dorim mai mult, dar totuși parcă e mai comod pe canapea, în fața televizorului, nu?

Ei bine, în Urzeala Tronurilor erau adesea referințe despre strămoși, așa că sigur ne-am fi dorit să aflăm și povestea lor.

Iată că o putem face datorită serialului Casa Dragonului, disponibil acum pe HBO Max.

Casa Dragonului – lansarea unui serial HBO Max cu recorduri greu de egalat

Știm despre GOT că a înregistrat multe recorduri. Ei bine, Casa Dragonului nu s-a lăsat mai prejos, mai ales că exista un precedent ce atrăgea atenția asupra lansării. A fost cea mai urmărită premieră, anume peste 10 milioane de spectatori. Sigur s-au încins cablurile la ștecherul HBO Max!

L-am văzut și eu, dar nu neapărat la lansare, ci la câteva zile după. Abia atunci am găsit timp, nu aruncați cu pietre!

Cum mi s-a părut mie serialul?

Am scris și pe blogul personal că pe IMDB avea nota 9, la o medie de 11.500 de voturi. Acum sunt 44.000 de voturi, iar nota e tot 9. Deci, l-am început cu mari speranțe.

Iar primul episod anunță un serial promițător. Sigur, e mai tot timpul beznă, iar cum eu l-am văzut ziua, în imposibilitatea de a întuneca dormitorul, am avut ceva probleme. Probabil că îl voi revedea, înainte de episodul cu nr 2, deoarece sigur mi-au scăpat anumite detalii importante.

Dar, nu mi-a displăcut deloc primul episod. Avem în centru Casa Targaryen, care nu trece neapărat prin cea mai bună perioadă a sa. Încă din primul episod se anunță multe intrigi iar când lucrurile o vor lua razna – pentru că sigur vor face asta – vom privi iar episod după episod fără răsuflare.

Chiar dacă mi-e ciudat să fac cunoștință cu noi personaje și actori, îmi place personalitatea fiecăruia dintre ei, inspirând mult mister. Abia aștept să le cunosc, să le urăsc și să le îndrăgesc totodată!

Când apare următorul episod din Casa Dragonului?

Episoadele din Casa Dragonului sunt disponibile pe HBO Max și, cel mai probabil, pe HBO la televizor. Vom avea 10 episoade, din câte înțeleg, iar episoade noi apar în fiecare luni. Drept urmare, va fi mult timp de așteptat și mult suspans de la un episod la altul. Nu vă era dor?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RORomanian